Hello sziasztok,  a kutyákról itt mindent  meg találsz  barátom.A  világ legnagyobb kutyája.     A  világ legnagyobb kutyája .Túl etették  vagy helytelenül gondozták.  Szeretnél kutyát menj rá az oldal-ra amit most  mutatok www.expresz.hu jo.Szerintem nagyon jó, ott  kaptam a cicámat.

 

 

 www.buksi-kicsi.hu    szerintem nogyon jo lehetséges  hogy csak azért  mondom mert az  én oldalam és sztárok-ról szól  és nogyon szép, ahogy ez is szerintem .Remélem te is így gondolod.

Jó szorakozást !Felkerült néhány vices kép is. Na most vége.helo megint   ez egy szépséges  szép kutya igy kell nevelni

 szép   

 bundája van ezt a fajtát minden nap meg kell fésülni. Hullhat a szőre, szépek a fogai és nagyon fiatal még. Na ez egy nagyon veszélyes helyzet, mert ha nem fésülöd meg s nem kap elég ennivalót és nem mosod meg a fogát akkor hatalmas baj lenne . Ez egy teljesen egészséges husky és nagyon játékos és egy  huskynak mindig kék szeme van ezt jegyezd meg jól.Vége

 ,,egy jól nevelt  kutya soha-   sem fogja elkunyerálni az ember  ebédjéd, de azt   eléri,hogy  bűntudatunk legyen, és ne tudjuk élvezni az ételünk,ha nem kínáljuk meg.Nagyon sokat kell futnia sétáltatni. A dalmata minden képpen pöttyös. Apropo, fekete fehér a színe csak ilyen színei lehetnek. A kisebbeknek a szájuk még rózsaszines abban a korban még nem tudja még mi mindent rejt a  villág, mik a nagy csodái, nem tudja mi az élet.

 

 kínai kopasz kutya .Sokan undorodnak tőle.Ha nem is a legszebb, én  azért kedvelem .Hát  ezt  ne fésüld meg de most  komolyan nehogy felsérüljön mert elfertőződhet. A teste foltos és csupasz a lábán a fején a farkán nő csak  szőr.www.huncutkutyus.mlap.hu

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Szereted a kutyákat?
Igen
Túlzottan is
Nem
Nem, és félek is tőlük
Se igen, se nem
Naptár